Advertentie

Amateurvoetbal Heuvelland: Geertruidse Boys en SNC'14 promoverenAmateurvoetbal Heuvelland nacompetitie zondag 16 juni

Eerste/tweede klasse (Finale)
DAW Schaijk - RVU 3-0
De Brabantse ploeg DAW Schaijk was een maatje te groot voor RVU. Beide tweedeklassers speelden om promotie naar de eerste klasse. De ploeg uit Rothem zien we volgend seizoen dus weer terug in de tweede klasse.

Vierde/vijfde klasse (Finale) - twee wedstrijden 9 en 16 juni
Abdissenbosch - SV Geuldal 2-3 (eerste wedstrijd 3-1 voor SV Geuldal)
Bij SV Geuldal zal opgelucht adem worden gehaald, na de 3-1 overwinning vorige week werd ook bij Abdissenbosch met 2-3 gewonnen. Hiermee blijft de club uit Wijlre/Schin op Geul in de vierde klasse actief. Een mooie opsteker, want de club viert dit jaar het 10-jarig bestaan.

Eindse Boys - Geertruidse Boys 6-6 (eerste wedstrijd 2-2)
Geertruidse Boys wint na strafschoppen de spannende finale. Na een gelijkspel in de heenwedstrijd van vorige week werd het nu wederom een gelijkspel. Na de reguliere speeltijd stond het 4-4. In de verlenging scoorden beide ploegen ieder nog twee keer. Geertruidse Boys won vervolgens de strafschoppen met 2-4 en promoveert naar de vierde klasse. 

SNC'14 - VV Irene 3-1 (eerste wedstrijd 1-0 voor VV Irene)
De ploeg uit Slenaken/Noorbeek wist thuis de achterstand van 1 doelpunt in de heenwedstrijd tegen het Brabantse VV Irene weg te poetsen door een 3-1 overwinning. Vijfdeklasser SNC'14 speelt daardoor volgend seizoen in de vierde klasse.

Heuvelland Vandaag probeert uiterst zorgvuldig de wedstrijduitslagen te verzamelen. Mocht er onverhoopt toch een foutje in een uitslag zijn geslopen, vernemen we dit graag via redactie@heuvellandvandaag.nl