Advertentie

Kijkmoment boring Einstein Telescope in Epen verschovenHet aangekondigde kijkmoment op de boorlocatie voor de Einstein Telescope op het schuttersterrein van Sint Paulus in Epen is om technische redenen verschoven. Dit zou oorspronkelijk op vrijdag 12 juli plaatsvinden.

Deze boringen moeten uitwijzen waar straks eventueel de Einstein Telescope gebouwd kan worden. Tijdens het kijkmoment zijn geinteresseerden welkom en geven de geologen van het project tekst en uitleg.

Nieuwe datum: 18 juli
Het verschoven kijkmoment in Epen is verschoven naar donderdag 18 juli tussen 16:00 en 18:00 uur. Locatie: terrein schutterij Sint Paulus, Witbornweg in Epen. Aanmelding is niet nodig, wel wordt geadviseerd om voor vertrek de website van de Einstein Telescope te raadplegen. Afhankelijk van de werkzaamheden of weersomstandigheden kunnen data/tijdstippen op het laatste moment wijzigen.

Op maandag 22 juli staat ook nog een kijkmoment gepland van 16:00 tot 18.00 uur in het Belgische Henri-Chapelle. Locatie: Rue de Verviers (aan de linkerkant direct nadat u het dorp verlaat richting Verviers).