Advertentie

Amateurvoetbal Heuvelland: RVU naar finale om promotieAmateurvoetbal Heuvelland nacompetitie zondag 9 juni

Eerste/tweede klasse (2e ronde)
RKSV Minor - RVU 0-3

Tweedeklasser RVU speelt om promotie naar de eerste klasse en wist gemakkelijk te winnen bij Minor. De ploeg uit Rothem speelt volgende week de finale tegen DAW Schaijk. Als RVU die wedstrijd wint, promoveert de club uit Rothem. De wedstrijd wordt gespeeld op neutraal terrein, de locatie is nog niet bekend. 

De wedstrijd staat voor zondagmiddag op het programma, maar aangezien dan ook het Nederlands elftal speelt op het EK, kan de wedstrijd verplaatst worden. 

Derde/vierde klasse (2e ronde)
RKVV Vijlen - MMC Weert 1-3

Vierdeklasser RKVV Vijlen speelde om promotie naar de derde klasse, maar verloor het thuisduel tegen MMC Weert. Vijlen zien we daarom volgend jaar weer terug in de vierde klasse. 

Vierde/vijfde klasse (Finale) - twee wedstrijden 9 en 16 juni
SV Geuldal - Abdissenbosch 3-1

Vierdeklasser SV Geuldal speelt om lijfsbehoud in de vierde klasse. In de thuiswedstrijd wist de ploeg een goede eerste stap richting lijfsbehoud te zetten. Volgende week staat de return op het programma bij Abdissenbosch.

Geertruidse Boys - Eindse Boys 2-2

Vijfdeklasser Geertruidse Boys speelt om promotie naar de vierde klasse en speelde in de eerste wedstrijd thuis gelijk. Volgende week zal in Noord-Limburg beslist worden of de ploeg uit Sint Geertruid promoveert of komende seizoen weer in de vijfde klasse uitkomt.

VV Irene - SNC'14 1-0

Vijfdeklasser SNC'14 speelt om promotie naar de vierde klasse en verloor de eerste wedstrijd uit. Er is nog geen man overboord aangezien, want volgende week speelt de ploeg uit Noorbeek en Slenaken thuis en kan wellicht de 1-0 achterstand ombuigen.

Heuvelland Vandaag probeert uiterst zorgvuldig de wedstrijduitslagen te verzamelen. Mocht er onverhoopt toch een foutje in een uitslag zijn geslopen, vernemen we dit graag via redactie@heuvellandvandaag.nl