Advertentie

Gewonde bij gewelddadige diefstal van Porsche in VaalsDe eigenaar van een Porsche is in Vaals gewond geraakt toen een aantal personen de auto probeerde te stelen. 

Dat gebeurde zaterdagmiddag rond 13:30 uur. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats aan de Viergrenzenweg, in de buurt van het Drielandenpunt. 

Schermutseling
Bij de poging van de verdachten om de auto te stelen, ontstond een schermutseling met de eigenaar. Door het verzet van hem lukte het de verdachte niet om de auto te stelen. De Duitse en Nederlandse politie stelden gezamenlijk een onderzoek in om de verdachten op te sporen. Daarbij werd een politiehond ingezet, maar van de verdachten ontbreekt nog ieder spoor. 

Getuigen
De recherche onderzoekt de poging tot diefstal en wil in contact komen met getuigen. Niet alleen mensen die zaterdag gezien hebben wat er gebeurd is, maar ook mensen die de afgelopen weken bij het Drielandenpunt zijn geweest. Zij hebben mogelijk personen gezien die zich opvallend gedroegen. Het onderzoeksteam heeft daarom interesse in beelden van dashcams die afgelopen tijd geparkeerd hebben bij het Drielandenpunt.